Netpuds

Netpuds i Nordjylland

Leder du efter et murerfirma i Frederikshavn? Så er du havnet det rette sted! Vi dækker både vores eget nabolag og hele region Nordjylland, så du kan få det et resultat, der holder i sne, sol, regn og tørke.
Udover at levere et flot stykke håndværk kan vi også implementere nyere metoder som netpudsning, der giver et stærkere og mere holdbart resultat.

Kontakt os i dag for at fortælle om dit projekt, og få et uforpligtigende tilbud på netpuds i Frederikshavn eller resten af Nordjylland.

Derfor skal du overveje en netpudsning

Nedpudsning er en lidt nyere pudsningsmetode. Mørtel og puds bliver forstærket med et fibernet, som ikke er synligt, men som styrker konstruktionen og sikrer en mere langtidsholdbar løsning.

Gamle pudseteknikker beskytter ikke facaden mod f.eks. revnedannelser eller afskalning. Det kan netpudsning, der sikrer stenene i mange år ud i fremtiden.
Du får et udtryk, der både er jævnt og smukt, og du forebygger skader og får mindre vedligeholdelse. Det er derfor en god ide at overveje en netpudsning af din bygning.

Vi laver netpuds i Frederikshavn og resten af Nordjylland

Vi kan hjælpe med netpuds i Frederikshavn og resten af Nordjylland generelt. Du får stærkere bygninger, der ser pænere ud i længere tid, når du vælger vores løsning.
Vi lytter og tager dine ønsker og idéer med, når planerne lægges. For vi indgår et samarbejde med dig, hvor du tages med i processen.

Så er du på udkig efter netpuds i Frederikshavn og region Nordjylland, er det os, du skal have fat i. Du kan kontakte os helt uforpligtigende via mail eller telefon, og så tager vi en snak om de muligheder, der er for netop din bygning.

Hos Nordjyllands Murerfirma får du altid en god service, så tøv ikke med at tage kontakt – uanset projektets størrelse og omfang, står vi klar!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 28 57 26 53 eller send en e-mail til info@nordjyllandsmurerfirma.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her